|
|
| Author |
Message |
desan
Junior

|
Posted:
Fri Oct 09, 2009 11:28 am |
  |
|
  |
 |
desan
Junior

|
Posted:
Fri Oct 09, 2009 11:29 am |
  |
|
  |
 |
desan
Junior

|
Posted:
Fri Oct 09, 2009 11:35 am |
  |
aceste poze facute in olanda in orasul den bosh...
olanda e naucitor de frumoasa..pt mine insa din toata variatia de culori care o predomina ma atins cel mai tare nuantele pamantului...inconjurat de multa apa devine ceva pretios in toate formele lui... |
|
|
  |
 |
cactus
Veteran

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 8:10 am |
  |
| desan wrote: |
olanda e naucitor de frumoasa..pt mine insa din toata variatia de culori care o predomina ma atins cel mai tare nuantele pamantului...inconjurat de multa apa devine ceva pretios in toate formele lui... |
tzara-i superba; asta era s'hertogenbosh ???? Am trecut prin el. Am fost la o Floriada pe vremuri si m-a naucit; pe ultima am scapat-o si pe urmatoarea n-o mai apuc... lasa ca mergetzi voi si va uitatzi si pentru mine. M-as mai duce o data macar pana in orasul vechi din Delft, si as vrea sa vad Haarlem... |
_________________ luzerii nu moare niciodata, de
nici un fel, never, nicicand:-)
Eu ieste unu' dantri iei. |
|
   |
 |
desan
Junior

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 12:04 pm |
  |
| cactus wrote: |
| desan wrote: |
tzara-i superba; asta era s'hertogenbosh ???? Am trecut prin el. Am fost la o Floriada pe vremuri si m-a naucit; pe ultima am scapat-o si pe urmatoarea n-o mai apuc... lasa ca mergetzi voi si va uitatzi si pentru mine. M-as mai duce o data macar pana in orasul vechi din Delft, si as vrea sa vad Haarlem... |
aidi bre...ca daca esti in nemtia pleci si in olanda ca e tot peacolo!!!
si neaparat sa petreceti o zi la Hefteling!!!nu e numai pentru copii mici..e si pt noi cei mari.. |
|
|
  |
 |
cactus
Veteran

|
Posted:
Thu Nov 05, 2009 10:19 am |
  |
asta-i ceva frumos... nu mai stiu de unde am pescuit-o..
http://www.patrimoniuromanesc.ro/ |
_________________ luzerii nu moare niciodata, de
nici un fel, never, nicicand:-)
Eu ieste unu' dantri iei. |
|
   |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
| |