| Author |
Message |
cactus
Veteran

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 8:11 am |
  |
normal; nici eu nu-i ignor, nu fug de ei, nu-i condamn... doar ca nu inteleg fenomenul.. |
_________________ luzerii nu moare niciodata, de
nici un fel, never, nicicand:-)
Eu ieste unu' dantri iei. |
|
   |
 |
eagle08
Site Admin

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 8:21 am |
  |
| Quote: |
| gresesti dragule!! pana si printre animale se gaseste asa ceva.. |
Ai pus punctul pe I
Problema este ca animalele nu ne intoxica cu parade si miscari "culturale" menite sa le legitimeze deviatiile . Religia in nici un caz nu se amesteca in cazul asta , cel putin deocamdata .  |
|
|
  |
 |
eagle08
Site Admin

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 8:31 am |
  |
| cactus wrote: |
| normal; nici eu nu-i ignor, nu fug de ei, nu-i condamn... doar ca nu inteleg fenomenul.. |
Eu nici macar nu ma chinui sa inteleg , dar in acelasi timp nu accept sa mi se explice cu atita insistenta plina de culoare fenomenul . Pina la urma o sa reuseasca sa ne convinga ca de fapt ei sint cei normali sau in cel mai bun caz ne vom scoate nevestele la parada sa aratam si noi astialalti cit de normali sintem .  |
|
|
  |
 |
cactus
Veteran

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 8:43 am |
  |
| eagle08 wrote: |
| normal; nici eu nu-i ignor, nu fug de ei, nu-i condamn... doar ca nu inteleg fenomenul.. |
Eu nici macar nu ma chinui sa inteleg , dar in acelasi timp nu accept sa mi se explice cu atita insistenta plina de culoare fenomenul . Pina la urma o sa reuseasca sa ne convinga ca de fapt ei sint cei normali sau in cel mai bun caz ne vom scoate nevestele la parada sa aratam si noi astialalti cit de normali sintem .  |
nici chiar asa... Lasa, oricum vine sfarshitul lumii; numai sa vina DUPA ce ma intalnesc cu Tim si cu tine... |
|
   |
 |
eagle08
Site Admin

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 9:09 am |
  |
| eagle08 wrote: |
nici chiar asa... Lasa, oricum vine sfarshitul lumii; numai sa vina DUPA ce ma intalnesc cu Tim si cu tine... |
Sa nu ma intelegi gresit , nu este vorba de toleranta . Nu am nimic impotriva lor atita timp cit ei insisi pastreaza ceea ce fac in patul lor ca pe o normalitate , pastrind pudoarea si buna cuviinta asupra unor lucruri care trebuie sa ramina intime . In omentul in care tin cu tot dinadinsul sa ne legitimeze in forta un lucru pe care putini il mai contesta nu fac altceva decit sa-si taie craca de supt picioare . |
|
|
  |
 |
Anahoret
Junior

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 1:21 pm |
  |
| desan wrote: |
gresesti dragule!! pana si printre animale se gaseste asa ceva..  |
Într-adevăr, există aşa ceva şi la animale, dar tot ca şi comprotament deviant. La animalele evoluate (deci mai sus de protozoare, viermi etc.) este nevoie de indivizi de sexe diferite pentru a se reproduce... atâta timp cât nu se poate realiza prin autopolenizare, ca şi plantele. Deci nu intră în normalitate. Că există cazuri de homosexualitate la animale, mai ales când trăiesc în izolare (ca şi la oameni dealtfel), este altceva.
În al doilea rând, în lumea animală există şi hermafroditismul, aşa cum sunt melcii. Ei îşi folosesc organele sexuale necesare, în funcţie de partenerul pe care-l întâlnesc. Vezi, nici melcii nu sunt homosexuali. În schimb la specia umană hermafroditismul este o anormalitate.
În al treilea rând, am mai spus că nu mă interesează persoanele homosexuale: pot să-şi facă fundul praştie unul celuilalt, sau fetele să-şi frece gogoşica până le-o lua foc, puţin îmi pasă! Iar căsătoria... până la urmă este o formalitate, un contract între două presoane. Deci nu mă deranjează că pe nevasta unuia o cheamă Gheorghe iar pe soţul alteia îl cheamă Mirela.
Pe mine mă intrigă fenomenul social, că BISERICA a ajuns să abdice de la propriile dogme, unde homosexualitatea şi onanismul sunt considerate păcate, iar asta n-o mai înţeleg. Deci nu pentru că i-a căsătorit religios pe poponari mă nedumireşte ci pentru că a renunţat la propriile valori. Iar asta este un semn că lumea o ia la vale. Sau, mă rog, că se schimbă şi nu într-o direcţie pe care o consider a fi sănătoasă. |
_________________ Daca viata iti intoarce spatele nu dispera. Este cea mai buna ocazie ca sa-i pui mana pe fund! |
|
  |
 |
arici_pogonici
Nou venit

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 1:33 pm |
  |
| desan wrote: |
| Anahoret wrote: |
Sincer să fiu, n-am nimic cu homosexualii. Chiar nu-mi pasă ce face fiecare în pat: cum şi cu cine. Dar să normalizezi aşa ceva... mi se pare că este o discriminare serioasă pentru alte minorităţi sexuale cum ar fi zoofilii spre exemplu. Un zoofil de ce nu are dreptul să se căsătorească cu capra pe care o iubeşte sincer? De ce se consideră că are un comportament deviant? |
Eu nu-i intzeleg dar mi se pare ceva impotriva naturii, si asta nu numai din motive religioase. Natura NU a vrut asa ceva... |
gresesti dragule!! pana si printre animale se gaseste asa ceva..  |
documentarele despre unele specii de maimute clar arata si astfel de comportament desan...admiram lumea animalelor functioneaza diferit de lumea umana...poate fi un fenomen homosexualitatea in lumea lor,dar adusa ca un exemplu de comparare pentru om ca fiinta cu ratiune un pic pare nealocului.
Apartenenta la o anumita grupare indiferent de culoare te pune pe ganduri cand este ostentativ,marea majoritate acceptam existenta homosexualitatii,asta este ,o avem in randurile noastre,totusi cred pozitionarea acestei grupari,ori fenomen a fi iesit din comun il fac cei din randul lor,voind sa atraga atentia prin exagerari , ei vor drepturi si lasati sa traiasca astfel ,este ....ok daca asta doresc ,dar sa nu deranjeze cu mediatizari excesive cand se face asemenea,fiecare cu alegerea lui ,toti meritam un anumit respect. |
|
|
  |
 |
cactus
Veteran

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 1:44 pm |
  |
| arici_pogonici wrote: |
| [,dar sa nu deranjeze cu mediatizari excesive cand se face asemenea,fiecare cu alegerea lui ,toti meritam un anumit respect. |
aici ai spus vorba mare... |
|
   |
 |
Anahoret
Junior

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 5:06 pm |
  |
Homosexualitatea la animale
http://www.4shared.com/file/143280254/721aaecc/caine.html
<embed src="http://www.4shared.com/embed/143280254/721aaecc" width="320" height="260" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> |
_________________ Daca viata iti intoarce spatele nu dispera. Este cea mai buna ocazie ca sa-i pui mana pe fund! |
|
  |
 |
desan
Junior

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 6:42 pm |
  |
asi fi ipocrita daca asi sustine ca e totul ok cu homosexualitatea
dar asi fi cruda daca le-asi demoniza..
am avut prieteni homo...sunt putini pe care-i iubeam fiind persoane excelente...dar majoritatea din pacate au un caracter infect...preocupati fiind tot timpul de sex, ajung sa fie extrem de egocentrici si perversi..
homosexualitatea include o groaza de extremitati si exprimari.. |
|
|
  |
 |
Tim
Senior

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 11:00 pm |
  |
|
  |
 |
Anahoret
Junior

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 11:34 pm |
  |
Desan, ÅŸtii care este problema mea? Una dintre ele?
În lumea muzicii mi-au plăcut foarte mult Queen (Freddie Mercury) şi George Michael... Amândoi poponari... Asta este!
Homosexualitatea nu este demonizată... dar nu vreau să o privesc altfel decât ceea ce este: o anomalie în comportamentul speciei umane. Degeaba se proclamă ei minoritari.
Şi, asemenea lui Arici-Pogonici, cred că ar fi necesar un minim de decenţă. Nu cred că ar fi foarte nimerit ca eu să mă apuc să mă sărut ostentativ cu soţia în public sau să fac paradă pe stradă mimând actul sexual, numai pentru că sunt heterosexual...
De fapt Ray Bradbury, în postfaţa de la "451 F", a avut o remarcă (încă de prin anii '50) foarte interesantă asupra dictaturii minorităţilor.
Trăim într-o lume nebună, care va înnebuni de tot dacă îngăduim minorităţilor ― importante sau nesemnificative, urangutani sau delfini, adepţi ai armelor nucleare sau ai bătutului apei în piuă, fani ai computerelor sau adversari ai progresului, săraci cu duhul sau înţelepţi ― să se amestece în estetică. Lumea reală este terenul de joc al tuturor acestor grupuri, care pot face şi desface legi. Dar în punctul în care începe cartea mea sau povestirile şi poeziile mele, acolo încetează drepturile lor şi încep imperativele mele teritoriale: acolo conduc şi guvernez eu. Dacă mormonilor nu le plac piesele mele, n-au decît să şi le scrie pe ale lor. Dacă irlandezii detestă povestirile mele despre Dublin, n-au decît să închirieze maşini de scris. Dacă profesorii şi învăţătorii au impresia că frazele mele nesfîrşite le strepezesc dinţii obişnuiţi doar cu dulcegării, n-au decît să mănînce prăjituri mucegăite, muiate într-o poşircă de ceai preparat de mîna lor profanatoare. Dacă intelectualii de origine mexicană vor să recroiască "Minunatul costum de îngheţată", aşa încît să-i vină bine lui "Zoot", n-au decît să-şi desfacă cureaua, ca să le cadă pantalonii în vine.
Cred că s-ar putea extinde cu succes şi la scară socială, nu numai în estetica romanelor lui Ray Bradbury. |
|
  |
 |
Tim
Senior

|
Posted:
Sun Oct 25, 2009 1:51 pm |
  |
N-ai decât sa le extinzi
Apropopopopoponari... no c-am ajuns sa ma si bâlbâi , mie mi-s pur si simplu egal... |
 |
desan
Junior

|
Posted:
Sun Oct 25, 2009 2:47 pm |
  |
| Anahoret wrote: |
Desan, ÅŸtii care este problema mea? Una dintre ele?
În lumea muzicii mi-au plăcut foarte mult Queen (Freddie Mercury) şi George Michael... Amândoi poponari... Asta este!
Homosexualitatea nu este demonizată... dar nu vreau să o privesc altfel decât ceea ce este: o anomalie în comportamentul speciei umane. Degeaba se proclamă ei minoritari.
Şi, asemenea lui Arici-Pogonici, cred că ar fi necesar un minim de decenţă. Nu cred că ar fi foarte nimerit ca eu să mă apuc să mă sărut ostentativ cu soţia în public sau să fac paradă pe stradă mimând actul sexual, numai pentru că sunt heterosexual...
De fapt Ray Bradbury, în postfaţa de la "451 F", a avut o remarcă (încă de prin anii '50) foarte interesantă asupra dictaturii minorităţilor.
Trăim într-o lume nebună, care va înnebuni de tot dacă îngăduim minorităţilor ― importante sau nesemnificative, urangutani sau delfini, adepţi ai armelor nucleare sau ai bătutului apei în piuă, fani ai computerelor sau adversari ai progresului, săraci cu duhul sau înţelepţi ― să se amestece în estetică. Lumea reală este terenul de joc al tuturor acestor grupuri, care pot face şi desface legi. Dar în punctul în care începe cartea mea sau povestirile şi poeziile mele, acolo încetează drepturile lor şi încep imperativele mele teritoriale: acolo conduc şi guvernez eu. Dacă mormonilor nu le plac piesele mele, n-au decît să şi le scrie pe ale lor. Dacă irlandezii detestă povestirile mele despre Dublin, n-au decît să închirieze maşini de scris. Dacă profesorii şi învăţătorii au impresia că frazele mele nesfîrşite le strepezesc dinţii obişnuiţi doar cu dulcegării, n-au decît să mănînce prăjituri mucegăite, muiate într-o poşircă de ceai preparat de mîna lor profanatoare. Dacă intelectualii de origine mexicană vor să recroiască "Minunatul costum de îngheţată", aşa încît să-i vină bine lui "Zoot", n-au decît să-şi desfacă cureaua, ca să le cadă pantalonii în vine.
Cred că s-ar putea extinde cu succes şi la scară socială, nu numai în estetica romanelor lui Ray Bradbury. |
total deacord...in aceasi masura in care tot omul tre sa se comporte in public cu decenta...cine se considera si vrea sa fie considerat ca tot omul sa se compoarte in consecinta.. |
|
|
  |
 |
desan
Junior

|
Posted:
Sun Oct 25, 2009 2:58 pm |
  |
iarasi...problema nu e doar faptul ca prefera sexul cu parteneri de acelasi ..sex....asta ar fi doar 1 % ...din complexitatea raportului lor cu viata si societatea..
viata interioara a homo.. e un hau negru si inspaimantator..a intra si cu un pas inauntru...e cumplit......exchibitionism,egoism,egocentrism,libido ridicat la maxim tot timpul..creierul e tot timpul obsedat de sex..obsedat de cat mai multe "cuceriri"..de preferinta parteneri cazuali..un barbat insurat e o trufanda si un motiv de mandrie..baieti tineri si imberbi un adevarat ospat regal... |
|
|
  |
 |
Anahoret
Junior

|
Posted:
Sun Oct 25, 2009 7:37 pm |
  |
Nu am avut ocazia să cunosc personal homosexuali declaraţi, ca atare nu mă pot pronunţa asupra vieţii lor. Aşa cum spuneam mai sus, pe mine mă deranjează comportamentul lor în public şi, în general, nu îmi place această dictatură a minorităţilor.
"La greci, comportă-te ca grecii" spune un vechi dicton. Şi mi se pare de bun-simţ. Eu trebuie să mă supun regulilor majorităţii şi nu invers. |
|
  |
 |
desan
Junior

|
Posted:
Wed Oct 28, 2009 10:52 am |
  |
am citit un articol pe un ziar ...in care religia e invinovatita...
ei bine...e ca si cum ai bate podeaua pe care ai cazut si te-ai lovit
nu sunt practicanta...dar ..ratiunea imi spune ca nici o religie,dictatura,ideologie nu ar avea nici valoare si nici existenta daca nu ar fi imbratisate, adoptate, si puse in practica...cea ce conteaza pana la urma e factorul uman.. |
|
|
  |
 |
Tim
Senior

|
Posted:
Fri Nov 20, 2009 12:12 pm |
  |
"Salariile noastre se duc pe pula. Masoara-ti potenta si rezistenta." -> Pulometru |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|