|
|
| Author |
Message |
arici_pogonici
Nou venit

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 4:52 pm |
  |
Citesc ...simt cum se aduna saliva la mine in gura....ca de plouat nu zic!
desan iau notite ,spaghetele sunt printre primele din lista la mine acasa ,lasagne la fel....
stiti careva cum se caramelizeaza perele,undeva citeam de fructe confiate ,asa se numesc ?...
Pe alocuri amintiti cactus si Anahoret de pastrama de oaie ,pe vremuri se gasea cam peste tot afumat prin tara ...de capra ati incercat?...ca io am mancat carnea de capra si friptura..innota in uleiul de masline. 8) |
|
|
  |
 |
Anahoret
Junior

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 5:12 pm |
  |
Am mâncat, este mai bună decât cea de oaie. Dar nu se prea găseşte.
Pastrama de la Hale o iau de la nişte sibieni din Jina de la care cumpărăm brânză de câţiva ani şi nu ne-au vândut marfă proastă. D-aia am încredere să cumpăr de la ei. Că în rest, ce iei din supremarket sau de la particulari... doar preţul este de pastramă!  |
_________________ Daca viata iti intoarce spatele nu dispera. Este cea mai buna ocazie ca sa-i pui mana pe fund! |
|
  |
 |
desan
Junior

|
Posted:
Sat Oct 24, 2009 6:31 pm |
  |
| arici_pogonici wrote: |
Citesc ...simt cum se aduna saliva la mine in gura....ca de plouat nu zic!
desan iau notite ,spaghetele sunt printre primele din lista la mine acasa ,lasagne la fel....
stiti careva cum se caramelizeaza perele,undeva citeam de fructe confiate ,asa se numesc ?...
Pe alocuri amintiti cactus si Anahoret de pastrama de oaie ,pe vremuri se gasea cam peste tot afumat prin tara ...de capra ati incercat?...ca io am mancat carnea de capra si friptura..innota in uleiul de masline. 8) |
nu am mancat capra niciodata dar se pare ca e o delicatesa..
aici in c-ta se gaseste oaie adica berbecut cat vrei...pastrama nu-mi place...in schimb am mancat la istambul pastrama de oaie...absolut divin..e ceva de genul prosciuto crudo cu mirodenii specifice..se taie foarte subtire...
din pacate singurul loc unde se face pastrama neagra tiganeasca afumata ca pe vremuri e in israel !!mai exact pe str.eilat din iaffo !!!! |
|
|
  |
 |
|
|
|
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
| |