Cafeneaua  
 FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups   •   fChat   •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in
 cate medalii aduce romania de la jo din china? View next topic
View previous topic
Post new topicReply to topic
Poll :: cate medalii aduce romania la JO?

pana in 10
77%
 77%  [ 7 ]
10-15
11%
 11%  [ 1 ]
15-20
11%
 11%  [ 1 ]
peste 20
0%
 0%  [ 0 ]
Total Votes : 9

Author Message
mura
Veteran
Veteran

PostPosted: Thu Aug 14, 2008 1:36 am Reply with quoteBack to top

m-am rugat sa cada in fund rusoaicele....tare m-am mai bucurat ca le-am suflat bronzul! Smile
View user's profileSend private messageYahoo Messenger
sorinasd
Senior
Senior

PostPosted: Sun Aug 24, 2008 4:16 am Reply with quoteBack to top

missu si subsemnatul am dat-o in bara...nu s-a trecut pragul de 10...medalii pentru romania,si ce e mai tragic e ca nu stiu cati au terminat pe 4 ca sa poata zice ca macar au fost la o palma de medalii..
de israel,ce sa mai zic...noroc cu marea si surferii care sant 11 din 12 luni in mare,ca altfel veneam cu mana goala acasa...din 96 incoace tot cu sporturi acvatice ne scoatem...
dar e prost ca numele mari nu au sa mai ajunga la londra peste 4 ani...zeevi,kalganov si auerbuh si-au incheiat aici cariera olimpica...

Nou venit
Nou venit

PostPosted: Wed Aug 27, 2008 12:49 pm Reply with quoteBack to top

la Beijing Romania s-a clasat pe locul al 17-a in clasamentul final al natiunilor, cu opt medalii cucerite (patru de aur, una de argint si trei de bronz), dupa 16 zile de concursuri si 302 probe disputate.

Olimpiada de la Beijing a adus Romaniei cele mai putine medalii din ultima jumatate de secol. Daca la Helsinki, in 1952, Romania obtinea doar patru medalii, sportivii nostri nu au mai "reusit", pana acum, sa revina acasa cu mai putin de zece medalii (Roma 1960). Recordul a fost atins la Los Angeles (1984), cu peste 50 de medalii, dintre care 20 de aur.

Au urcat Romania pe podium, la Beijing, urmatorii sportivi: Alina Dumitru, la judo, categ. 48 kg, echipajul de canotaj 2 rame fara carmaci, compus din Georgeta Andrunache si Viorica Susanu, Constantina Dita-Tomescu, la maraton, si Sandra Izbasa, la gimnastica artistica-sol - medalii de aur, Ana Maria Branza, la scrima, proba de spada, medalie de argint, Mihai Covaliu, la scrima, proba de sabie, echipa feminina de gimnastica si echipajul feminin de 8+1 la canotaj, medalii de bronz.

Primul loc a fost ocupat de China, 100 de medalii, dintre care 51 de aur, 21 de argint si 28 de bronz, urmatii fiind de SUA, 110 medalii - 36 de aur, 38 de argint, 36 de bronz in timp ce pe locul al treilea s-a clasat Rusia, 72 de medalii - 23 de aur, 21 de argint, 28 de bronz.
View user's profileSend private messageSend e-mail
cactus
Veteran
Veteran

PostPosted: Thu Aug 28, 2008 6:05 am Reply with quoteBack to top

La halul de decandentza la care a ajuns notziunea geografica numita Romania, este mai mult o realizare de exceptzie decat o nerealizare... ma si apuca groaza sa ma mai uit la stirile romaneshti...

View user's profileSend private messageSend e-mail
Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum